Over de toekomst: ondernemers gezocht

Inspiratie Award naar ‘Scoren en feedback voor 2.700 teksten’

Dit is de proef op de som. De deelnemers van het event van vandaag worden zelf beoordelaar. En wel van de 10 posters met praktijkvoorbeelden van D-PAC. We beoordelen de posters en kiezen zo de Inspiratie Award van vandaag (een Dopper-fles en eeuwige roem). Een D-PAC over D-PAC!

“Dit is het spannendste moment van de dag. Hoe evolueert de betrouwbaarheid gedurende het vorderen van de stemrondes?” zegt Sven De Maeyer terwijl hij ingespannen naar de uitkomsten op het grote scherm kijkt. “Het zou toch een nachtmerrie zijn als het cijfer van de betrouwbaarheid nu per stemronde zou teruglopen hè?”


 
Inspiratie Award
Maar dat is niet het geval. Het cijfer van de betrouwbaarheid springt van -0,44 naar 0 en naar +0,20, +0,30 en verder naar boven. Tot een score van ongeveer 0,75 bereikt wordt. En wie staat er bovenaan in de D-PAC-beoordeling? De Maeyer voert de spanning op. Dan roept hij de twee dames van poster nummer 4 naar voren: Nina Vandermeulen en Brenda Van den Broek van de Universiteit Antwerpen, met hun poster over ‘Scoren en feedback voor 2.700 teksten’.
 
Kom praten!
“Maar dan nu, na het spannendste moment van de dag, het moeilijkste moment van de dag. De toekomst. Hoe gaan we verder met D-PAC?” zegt De Maeyer in zijn afsluiting. Hij roept vooral op om te komen praten. “D-PAC is open source, dus je mag er zelf naar hartenlust mee aan de slag. Maar we willen als bouwers en onderzoekers graag betrokken blijven, blijven leren en verder ontwikkelen.”
 
Een mogelijkheid, “een ander luikje” noemt De Maeyer het, is om de tool te ‘verkopen’ als werkend pakket. “Mocht u ideeën hebben, mocht u zelf ondernemer zijn of beslissingsbevoegdheid hebben: kom vooral met ons praten!”

Richard Derks
Voeg toe aan selectie